top of page

Sooma postaje prvi proizvođač uređaja za tDCS liječenje depresije i boli koji je dobio europski MDR

S manje od 200 MDR certifikata navedenih u EUDAMED-u, Sooma se sada pridružuje odabranoj skupini industrijskih lidera sposobnih ispuniti ovaj novi standard.


Sooma s ponosom objavljuje da je SGS Fimko potvrdilo da je Sooma tDCS u skladu s novim strogim zahtjevima EU Uredbe o medicinskim uređajima (MDR). Ovo postignuće označava prvi slučaj da je proizvođač uređaja za transkranijalnu stimulaciju istosmjernom strujom (tDCS) dobio ovaj certifikat koji potvrđuje predanost Sooma sigurnosti pacijenata i kvaliteti proizvoda.


Od svog osnutka 2013. Sooma blisko surađuje s renomiranim psihijatrijskim i neurofiziološkim stručnjacima kako bi razvila učinkovita rješenja za liječenje različitih stanja. Deset godina kasnije, Sooma prijenosni uređaji za neuromodulaciju najpropisivanije su tDCS terapije u cijelom svijetu koje su liječile tisuće pacijenata koji pate od velikog depresivnog poremećaja i kronične boli. Soomina predanost dostupnosti pacijentima, poboljšanju ishoda liječenja i ponudi isplativog, skalabilnog rješenja pokretačke su snage Sooma.


20 views0 comments

Comments


bottom of page